Training

Door mijn ruime ervaring in het trainen en opleiden van personeel binnen de food, kan ik vele vormen van training en coaching bieden binnen uw bedrijf. De middelen die ik inzet zijn op maat gemaakt voor uw product en productieproces, op maat voor uw specifieke kwaliteitsborgingsysteem.
Zijn onderstaande punten herkenbaar? Training of coaching kan de oplossing zijn!De product- en proceskennis van uw medewerkers, is uw kapitaal!
Processen mogen dan vaak grotendeels geautomatiseerd zijn, op kritische punten is menselijk handelen en beslissen nog steeds van grote invloed op productkwaliteit en voedselveiligheid. Met voldoende kennis van levensmiddelentechnologie voorkomt u kwaliteitsafwijkingen en efficiëntieverlies. Ik kan u helpen met het vastleggen van de kennis binnen het bedrijf, en uw personeel naar een hoger kennisniveau brengen.
Zijn onderstaande punten herkenbaar? Training of coaching kan de oplossing zijn!Continu Verbeteren

Werken met de tools van Continu Verbeteren is een praktische manier om samen met uw medewerkers de kwaliteit van producten en de efficiëntie van produceren te verbeteren. Het is echter wel een manier van werken die ‘geleerd’ moeten worden.
Tijdens het begeleiden van groepen die binnen een project de ‘Continu Verbeten-tools’ toepassen, merk ik altijd grote betrokkenheid. Dit enthousiasme levert opvallend vaak mooie resultaten op. Winst is er op vele vlakken, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn, teamwork, en natuurlijk minder non-conformities en dus kostenbesparing. Steeds weer denk ik: deze manier van projecten aanpakken zou veel vaker prioriteit moeten krijgen!