Pragmatisch, analytisch, inventief, doelmatig, communicatief, leergierig, enthousiast.
Sinds 2012 werk ik als zelfstandige binnen Food. Hierbij zet ik kennis en kunde in van mijn twee
vakgebieden ‘levensmiddelentechnologie’ en ‘onderwijs’. Ik heb binnen veel typen bedrijven gewerkt
en heb hierdoor brede werkervaring in verschillende rollen. Nergens is een opdracht, project, of
ontwikkeltraject hetzelfde. Juist die diversiteit spreekt mij aan. Graag ondersteun ik u met dat wat u
verbeterd zou willen zien binnen uw food-bedrijf!
Al op jonge leeftijd had ik grote interesse in voeding en bekeek ik nieuwsgierig de ingrediëntenlijsten
op verpakkingen. Ik wilde weten hoe voeding gemaakt werd en hield van koken. Studeren aan de
HAS in Den Bosch bleek een goede keuze. Naast een gezellige studententijd heb ik een degelijke
food-opleiding genoten.
Interesse in voeding is nog steeds mijn grote drijfveer. Het produceren van voeding is een kwetsbaar
proces. Helaas weten we dit maar al te goed door voedselschandalen en recalls. Iedereen die met
voeding werkt heeft de plicht dit naar eer en geweten te doen. Het gaat immers om voeding voor
mens en kind!
Werken in Food is verantwoordelijk werk dat eerlijk en voedselveilig moet verlopen. Graag draag ik
mijn steentje bij aan het maken van lekkere, mooie, gezonde en voedselveilige producten.
In mei 2016 is er een analyse gedaan op mijn functioneren binnen het team. Zeer interessant om, na
het beantwoorden van vele vragen, te zien wat de conclusies zijn. Vooral de herkenning in hetgeen
er wordt gerapporteerd is een mooi momentje. Voor wie nieuwsgierig is, ik ben vooral Geel (conceptueel, promotor en initiator, sociaal) en Rood (leidinggevend, prestatiegericht, gedreven, overtuigend).
Samenwerking
In de looptijd van KIWI is er langdurige samenwerking ontstaan met verschillende partijen. Bedrijven met wie ik momenteel samenwerk zijn: